Петра Меде и Манс Зелмерлов – водитељски пар Песме Евровизије 2016

Манс Зелмерлов, победник Песме Евровизије 2015. године, биће водитељ овогодишњег такмичења, заједно са публици омиљеном Петром Меде, одлучио је организатор овогодишњег спектакла.

Динамични двојац је одавно познат овом такмичењу - Петра је била домаћин шоуа 2013. године, док је раније ове године водила "Највеће хитове Евровизије" заједно са Грејамом Нортоном. Маново прво учешће било је на шведском избору за представника за Песму Евровизије - "Melodifestivalen" 2007. године, а 2015. је изабран да представља Шведску са песмом "Heroes".

Ово ће бити трећи пут да Стокхолм буде домаћин такмичењу за Песму Евровизије. "Ја сам невероватно срећан што ћу још једном бити део Песме Евровизије заједно са Петром Меде, коју сматрам изванредним водитељем и једном од најпријатнијих људи које познајем", рекао је Манс Зелмерлов.

Петра Меде, која је оставила јак утисак на публику 2013. године, рекла је: "Невероватно је што ће ми још једном припасти част да будем део такмичења за Песме Евровизије, и то заједно са Мансом Зелмерловим. То је остварење снова. Манс је изузетан професионалац, о њему не треба бринути, само о мени и о томе шта ћу обући. То је као кад бих се усудила да пробам ролеркостер први пут и док стојим тамо, сва еуфорична и срећна неко ми приђе и каже - Можеш да пробаш још једном, али овог пута са овим предивним дечком!".

Mартин Естердал, извршни продуцент такмичења за Песму Евровизије 2016. године је додао: "Поносно вам представљамо водитељски пар, који чине две звезде. Гледаоци у Европи памте Петру Меде због њеног изузетног залагања 2013. године и Манса Зелмерлова као прошлогодишњег шампиона. Због њихових способности рачунамо на препознатљивост и очекујемо да ћемо Европи понудити нешто неочекивано што није видела до сада".

Такмичење за Песму Евровизије 2016. године, које ће се организовати у сарадњи са градом Стокхолмом, биће одржано у "Globe" арени, у уторак 10. маја (Прво полуфинале), четвртак 12. маја (Друго полуфинале) и суботу 14. маја (Велико финале).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару