Читај ми!

Србија бира представника на „Евровизији“

Ко ће путовати у Беч знаћемо после „Одбројавања“. Тако се зову специјалне емисије коју реализују Радио-телевизија Србије и продукцијска кућа „Беотон“. Какве су композиције, ко су чланови жирија, а ко специјални гости, видећете вечерас и сутра од 21 сат.

Последња проба приводи се крају. Троје такмичара и три композиције, а само једна, после прошлогодишне паузе, представљаће Србију на „Евросонгу“ у Бечу.

„Очекујем да песма, сценски наступ, кореографија буду на светском нивоу, то ми је увек било важније од неких других ствари. Имам већ две 'Беовизије', тако да ако је питање да ли верујем да ће ово бити трећа срећа – верујем да хоће", каже Алекса Јелић.

„Стварно имамо три фантастичне нумере и Србија ће имати од чега да изабере. Веома су различите. Која год да се песма нашем народу стварно свиди, ко год да од нас троје оде биће заиста репрезентативан. Али наравно да бих волела да то будем ја“, открива Бојана Стаменов.

Трећа могућа представница Даница Крстић каже да не очекује да победи, јер је живот научио да када не очекујеш нешто, можда баш то и добијеш.

„Одбројавање“ до Беча почиње вечерас. Али песму бирамо у недељу. Најпре ће гледаоци упознати такмичаре. Тек касније чуће какве су им композиције.

„Свакако гледаоце РТС-а очекују две спектакуларне вечери. Мислим да ће прво вече бити право породично вече, када ћемо уживати у дивним мелодијама које ће изводити наши такмичари много опуштенији него наредно вече које је такмичарско. Али тада се активно наши гледаоци укључују“, најавила је Душка Вучинић, шеф одељења за пи-ар и корпоративни имиџ РТС-а.

Такмичар се бира по евровизијском принципу. Коначну одлуку о победнику донеће жири и публика, у једнаком односу гласова - 50:50. У ревијалном делу у недељу појавиће се гости из земље и региона који ће певати познате хитове.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару