Читај ми!

Избор неафирмисаног кандидата за „Евросонг“ 14. децембра на РТС-у

У специјалној емисији „Недељног поподнева“ посвећеној „Евросонгу“, 14. децембра, од 17 часова на Првом програму РТС-а, биће изабран неафирмисани извођач који ће на тај начин постати један од кандидата за представника Србије на „Песми Евровизије“ 2015. године.

Након завршених аудиција у шест градова Србије - Ниш, Зајечар, Крагујевац, Ужице, Нови Сад и Београд, Владимир Граић и његов тим изабраће 10 најбољих кандидата који ће се такмичити у специјалној емисији на РТС-у за место неафирмисаног кандидата и могућег представника Србије у Бечу.

На позив Владимира Граића неафирмисаним талентима да пошаљу видео свог извођења поп/рок песме у трајању до једног минута, пријавило се више од 300 кандидата.

„Преслушао сам све снимке, направио селекцију и позвао половину тих кандидата на аудиције по градовима Србије“, рекао је Граић.

„Мој тим и ја били смо изненађени квалитетом извођача, сви су били одлични, а у ужи круг ушло је 30 талената. Сада имамо тежак задатак да изаберемо 10 најбољих који ће певати у специјалној емисији на РТС-у, где ћемо изабрати победника. Србија има велики број певачких талената, а ми смо одговорни да им пружимо шансу да свој таленат покажу јавно. Надам се да ће један од њих ту шансу успети да искористи", додаје Граић.

Кандидати ће у специјалној емисији Недељног поподнева посвећеној „Евросонгу“ 14. децембра, од 17 часова на РТС 1, певати уживо, уз пратњу бенда.

Владимир Граић и његов тим који је био и на аудицијама по градовима - Драган Илић Илке, Леонтина Вукомановић и Александар Кобац, донеће коначну одлуку о томе ко ће бити неафирмисани кандидат за представника Србије на предстојећој „Песми Евровизије“.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару