Читај ми!

Србија пева за Беч

За само 12 дана, на позив Владимира Граића и РТС-а, пријавило се више од 200 неафирмисаних талената за потенцијалног представника Србије на предстојећем „Евросонгу“. Следе аудиције по градовима Србије. Прва је у Нишу, 17. новембра.

Владимир Граић наставља потрагу за неафирмисаним извођачем који ће учествовати у избору за представника Србије на јубиларној 60. „Песми Евровизије“ у Бечу.

Снимци које су потенцијални кандидати послали на имејл адресу Владимира Граића сада су у процесу преслушавања. Када све пријаве буду прегледане и када Граић изабере најквалитетније, кандидати ће бити позвани на аудицију у град који су сами навели у пријави.

„Пријатно сам изненађен квалитетом неафирмисаних талената које сам до сада чуо, те, самим тим, избор најбољег међу њима неће бити нимало лак“, истиче Владимир Граић.

„Део снимака домаћих поп/рок песмама у трајању до једног минута које су ми потенцијални кандидати слали током ових 12 дана већ сам преслушао. Када преслушам све снимке, направићу ужи круг најквалитетнијих извођача које ћемо слушати и на аудицијама у шест градова Србије. Ово је само још једна потврда да је наша земља веома богата талентованим уметницима који често немају прилику да се афирмишу. Ми им на овај начин то омогућавамо“, дoдаје Граић.

Неафирмисани музичари широм Србије добили су јединствену прилику да се такмиче са афирмисаним звездама и покажу сав свој таленат. Један од њих ће у финалној емисији у фебруару 2015. године, уживо на Медијском јавном сервису Србије, имати прилику да отпева једну од три композиције Владимира Граића.

Победник вечери у којој ће композиције отпевати два афирмисана и један неафирмисани извођач представљаће Србију на „Песми Евровизије“ 2015. године, а одлуку о томе донеће гледаоци својим гласовима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару