Таленти добили шансу да представљају Србију на Евросонгу 2015.

Композитор Владимир Граић кренуо је у потрагу за талентованим људима који су спремни да буду представник Србије на Песми Евровизије 2015.

Након што је Медијски јавни сервис Србије потврдио учешће Србије на предстојећој 60. Песми Евровизије, саопштено је и да ће композитор песме која ће се чути у Бечу бити Владимир Граић.

Владимир Граић, који је као композитор већ победио на Евросонгу 2007. године, када је Марија Шерифовић отпевала његову композицију „Молитва", сада ћекомпоновати три нумере, од којих ће победничка представљати Србију у Бечу 2015.

Извођачи те три композиције још увек нису познати, али се на одабиру кандидата ужурбано ради. Два извођача биће афирмисани певачи, али ће шансу у финалној вечери избора представника Србије добити и један неафирмисани талентовани извођач.

У првој фази, сви заинтересовани кандидати који су држављани Републике Србије и нису млађи од 16 година, треба да пошаљу своје податке и видео снимак интерпретације домаће поп/рок песме, у трајању до 1 минута на мејл адресу evrovizija@vladimirgraic.com.

Пријаве трају од данас до 10. новембра. После тога следе и аудиције, које ће бити одржане у шест градова Србије. Градови одржавања аудиција су: Ниш, Зајечар, Крагујевац, Ужице, Нови Сад и Београд, а датуми, термини и локација сваке аудиције биће објављени накнадно.

Велика шанса пружена је талентованим људима широм Србије, а један од њих ће се раме уз раме такмичити са две афирмисане звезде у финалној емисији у фебруару 2015. године, уживо на РТС-у. 

Одлуку о томе ко ће Србију представљати на Евросонгу 2015. године донеће гледаоци својим гласовима.  

НАЧИН ПРИЈАВЕ
 Аудиције за једног од кандидата одржаће се у следећим градовима: Ниш, Зајечар, Крагујевац, Ужице, Нови Сад и Београд. Датуми, термини и локација сваке аудиције биће објављени накнадно.
Важно је напоменути да свака пријава мора да садржи основне податке кандидата:
 - Град за који се кандидат пријављује на аудицију
- Име и презиме кандидата
- датум, место и година рођења кандидата
- контакт телефон
- e-mail адреса
Поред основних података, кандидат је обавезан да у пријави назначи само један од шест наведених градова за који се пријављује на аудицију. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару