Читај ми!

Делегација Србије отпутовала у Малме

„Моје 3“, које представљају Србију на Евросонгу, отпутовале су са тимом сарадника у Шведску. Прву пробу имају већ у уторак седмог маја, а такмичење у полуфиналу очекује их 14. маја.

Делегација Србије отпутовала је у Шведску, код домаћина 58. Песме Евровизије, на којој се Србија такмичи композицијом Саше Милошевића Марета Љубав је свуда, у извођењу „Моје 3".

Летом са београдског аеродрома „Никола Тесла" преко Копенхагена и Стокхолма, тим РТС-а предвођен Мирном Радуловић, Невеном Божовић и Саром Јовановић - „Моје 3" за Малме је кренуо уз лепе жеље чланова својих породица, бројних окупљених фанова и новинара.

„Најлепши испраћај који смо могле да имамо. Толико је људи дошло и заиста оволику подршку уопште нисмо очекивале", објаснила је Сара.

„Слажем се, веома смо захвалне свима који су дошли да нас испрате. Одлазимо веселе и позитивне", додала је Мирна.

Испраћај делегације Србије на аеродрому „Никола Тесла" у Београду, на празник Васкрс (за хришћане православне вероисповести), протекао је у празничној и веселој атмосфери.

Уз бројне речи подршке, жеље за што бољим пласманом на Евросонгу и у- правом духу највећег музичког такмичења Европе.

„Сигурна сам да ћемо достојно представљати заставу наше земље и да ће сви наши гледаоци здушно навијати за боје Србије, и да ћемо се вратити поносни", рекла је Душка Вучинић, извршна директорка пројекта „Песма Евровизије Србије".

„Моје 3" ће по доласку у Малме имати само дан предаха, већ у уторак седмог маја чека их прва проба која заправо представља и њихов први сусрет са дуго ишчекиваном „евровизијском бајком".

Србија, односно „Моје 3", такмичиће се за улазак у финале 58. Евросонга последње, тачније 16. прве полуфиналне вечери 14. маја.

За Србију у првом полуфиналу могу да гласају гледаоци из: Велике Британије, Шведске, Италије, Данске, Хрватске, Украјине, Холандије, Аустрије, Словеније, Естоније, Русије, Литваније, Ирске, Белорусије, Црне Горе, Белгије и Молдавије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 23. јун 2024.
29° C

Коментари

koga je stid od lepote
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo!
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Лепше Боље Паметније
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Negovanje antivrednosti
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Svaka čast
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару