Караоке уз Моје 3 одушевиле бројне фанове

У присуству огромног броја фанова Мирне, Невене и Саре - „Моје 3", као и љубитеља евровизијских песама у нашој земљи, одржано је традиционално такмичење у караоке певању у организацији ОГАЕ Србија.

Овогодишњу ОГАЕ караоке журку намењену заљубљеницима у евровизијске песме у Делта ситију посетио је импресиван број обожавалаца представница Србије на такмичењу  Малмеу, пре свега најмлађих. На самом такмичењу песама, после претходног одабира стручне комисије, 20 најбољих извођача добило је прилику да представи своје гласовне могућности пред публиком, али и пред специјалним жиријем који су овог пута чиниле Мирна, Сара и Невена.

-Гласање није било нимало лако- изјавиле су све три чланице групе Моје 3 које су се први пут нашле у улози са друге стране такмичарског стола,- Свима треба честитати на умећу и љубави коју имају према евровизијским песмама- истакле су Мирна, Невена и Сара.

Извођача је било довољно да сви присутни чују један мали део евровизијских хитова, али најпопуларнијих у Србији. Од песме „Молитва" Марије Шерфовић, преко „Лане моје" и „Није љубав ствар"  Жељка Јоксимовића, песме „Чаробан" у извођењу Нине Радојичић, па све до помало заборављених хитова 90-тих година који долазе из Грчке, Норвешке, са Кипра и др.

Најбоље гласовне могућности показала је млада Тијана Вучковић. Са песмом „ I feed you my love", која ове године представља Норвешку у Малмеу, Тијана је победила после више година учешћа на ОГАЕ караока такмичењу и освојеног другог места прошле године.

Евровизијске караоке су и овог пута биле одлична прилика да се поштоваоци Песме Евровизије упознају и друже заједно са актуелним представницама Мирном, Невеном И Саром. Додуше, "Моје 3" су овог пута имале доста посла, од оцењивања па до на стотине потписаних аутограм карти својим фановима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 23. јун 2024.
30° C

Коментари

koga je stid od lepote
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo!
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Лепше Боље Паметније
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Negovanje antivrednosti
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Svaka čast
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару