Прве реакције победника

По завршетку финала овогодишње „Песме Евровизије" одржана је прес-конференција победника Диме Билана, Јевгенија Плушенка и Едвина Мартона, као и чланова руске делегације.

На самом почетку, композиторима и текстописцима Дими Билану и Џиму Бинзу уручене су награде.

„Хвала свима. Много европских земаља је гледало и гласало. Честитам организаторима „Песме Евровизије", Русији и руској телевизији. Хвала тиму који седи за столом, Плушенку и Мартону. Веровали смо једни у друге", изјавио је Дима Билан у препуном прес-центру.

Победнику овогодишњег такмичења „Песма Евровизије" уручене су награде РТС-а -трофеј „Победник" и слике Јелене Блечић.

„Награда 'Песме Евровизије' припада и Џиму Бинзу. Захваљујем Едвину који је унео душу у ову песму својом Страдивари виолином", истакао је Дима. На питање шта саветује учесницима на наредним такмичењима, Дима је одговорио: „Искрено, веровао сам у победу. Мораш се трудити и ићи напред. Најважније је да никад не одустајете!"

„Ова победа припада свима. Ми смо један тим. Ипак, не планирам да певам, већ да радим оно што најбоље знам, а то је да клизам", рекао је Јевгениј Плушенко.

На крају конференције за новинаре Дима Билан се присетио 2006. године када је на „Песми Евровизије" освојио друго место. „Помешана су ми била осећања те 2006. године. Сада сам веома срећан јер сам победник. Хвала свима."

Затим је пред бројним новинарима отпевао победничку песму „Веруј" на шпанском језику.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара