Читај ми!

Констракта: У једном тренутку сам само чула публику како тапше и пева са мном

Сви смо синоћ навијали за Констракту и ишчекивали да уђе у финале. Нема сумње да је многима била потребна вода да се смире након, за све у Србији, напете завршнице, али чини се да је Констракта била прилично опуштена целе вечери.

На конференцији за медије након другог полуфинала Песме Евровизије, Констракта је, на питање новинара шта јој је пролазило кроз главу током проглашавања финалиста, рекла да је размишљала како је у Торину лепо време.

"Мислила сам о томе како је у Торину лепо време и да ћемо се, ако не прођемо у финале, лепо провести овде", навела је Констракта и насмејала многе у сали.

Додала је да је Торино јако леп и да је у реду и ако не прођете у финале.

На друго питање, да ли би нешто променила у вези са својим искуством у Торину, прво је рекла да не би, а онда се предомислила и дала одговор.

"Можда би могло да буде доступно нешто више хране, пошто се после два ресторан затвара за делегације и то нам је био проблем. Све остало је у реду", истакла је Ана Ђурић Констракта.

Након тога је извукла да ће наступити у другој половини финала, организатори су током ноћи утврдили да ће песму In corpore sano извести под редним бројем 24.

У онлајн емисији "Eurovision Backstage" Ана Ђурић је изјавила да је веома захвална на подршци гледалаца и да се осећа добро.

"У једном тренутку нисам чула себе, само сам чула публику како тапше и пева са мном", рекла је Констракта.

Директан пренос финала Песме Евровизије пратите сутра од 21 час на РТС 1, РТС Свет, Радио Београду 1 и преко мултимедијалне платформе РТС Планета.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи