Читај ми!

РТС Издаваштво издавач године

РТС Издаваштву је додељена награда „Музика Класика" у категорији ИЗДАВАЧ ГОДИНЕ.

Награда „Музика Класика", установљена је 2010. године, када је изашао први број ревије „Музика Класика". Осмишљена је као признање домаћим уметницима, асамблима, фестивалима, издавачима, критичарима, музичким институцијама и медијима, који су у оквиру календарске године оставили најзначајнији траг на домаћој музичкој сцени.

Награда „Музика Класика" се шести пут додељује за 2016. годину и та част је припала РТС ИЗДАВАШТВУ у категорији ИЗДАВАЧ ГОДИНЕ, док је за најбољу књигу проглашено издање Радио-телевизије Србије „Стереофонија: теорија и пракса" Љубинка Гордића и Здравка Маљковића.

Више о награђенима у осталим категоријама можете погледати овде.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије