Одржава се од 3.09. до 3.10.2015.

Ликовна колонија "Златибор" 2014

Радио-телевизија Србије наставља традицију дугу више од две деценије организовањем истоимене Ликовне колоније на Златибору. Из године у годину, уметницима различитих сензибилитета и израза пружа се могућност да се инспиришу, размењују искуства, друже и стварају, а потом своја дела и излажу у репрезентативном галеријском простору у Таковској 10.

Учесници Ликовне колоније РТС-а “Златибор 2014“ представиће дела у Новој галерији РТС-а, а посетиоци овог простора који је отворен за јавност, имаће прилику да уживају у ликовним, вајарским и делима примењене уметности еминентних савремених стваралаца од 3. септембра до 3. октобра.

Аутори дела изложбе и учесници колоније „Златибор 2014“ су:  Марина Накићеновић,  Бранка Кузмановић, Милица Црнобрња Вукадиновић,  Светозар Мирков, Марко Црнобрња, Чедомир Васић, Небојша Николић, Данило Бојић, Исидора Дунђерски, Момчило Јанковић.

Опус и размишљања о уметничком стварању учесника Колоније забележени су и камером, а телевизијски материјали се трајно чувају у документацији РТС-а као аудио-видео монографије.

Овде можете погледати/преузети каталог изложбе


Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво