Одржана од 24.09. до 7.10. 2016.

БИТЕФ У РТС-у

Поводом 50 година Битеф фестивала, Редакција за историографију и Галерија РТС-а прикључиле су се обележавању овог великог јублеја.

БИТЕФ У РТС-у БИТЕФ У РТС-у
У Великом холу РТС-а, од 24. септембра до 7. октобра, биће постављена мултимедијална изложба, смештена у пет удобних соба које представљају пет битефовских деценија. Свака просторија биће опремљена по моди једне од пет декада Битефа, а садржај на телевизорима сагледаваће битефовске деценије кроз  аудио-визуелне садржаје из богате архиве Телевизије Србије. У Малом холу ће сваког радног дана од 17 часова радити биоскоп са репертоаром позоришних представа снимљених током првих 25 година Битефа (1977-1991) и из земаља: Хрватске, Русије, Пољске, Турске, Кине, Белгије и Британије. Током трајања изложбе, у собама и у биоскопу, биће свакодневних изненађења: стручних вођења за средњошколце електротехничких школа, студенте уметничких факултета и Факултета политичких наука и посетиоце Дана европске баштине, манифестација која се истовремено одвија у Београду и три тематска разговора са публиком.
Аутори изложбе:

Бојана Андрић и Петар Ђиновић
 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво