Читај ми!

Студенти у Белом двору

Студенти који студирају на најпрестижнијим светским универзитетима, а учествовали су у пројекту “Упознај државу Србију”, били су гости принца Александра Карађорђевића и принцезе Катарине у Белом двору. Циљ пројекта је охрабривање младих и образованих људи да се врате у Србију и својим знањем помогну земљи.

Принц Александар Карађорђевић и принцеза Катарина приредили су пријем за српске студенте који студирају на најпрестижнијим светским универзитетима, а учествовали су у пројекту "Упознај државу Србију".

Принц Александар је изразио наду да су студенти током двонедељног боравка у Србији стекли значајно искуство, које ће их мотивисати да дођу да живе и раде у својој домовини када заврше студије.

Пријему су присуствовали представници општина у којима се Национална алијанса за локални економски развој, у сарадњи са Министарством вера и дијаспоре, реализовала пројекат "Упознај државу Србију".

Циљ пројекта је био повезивање са српском дијаспором, и охрабривање младих и образованих људи нашег порекла да се врате у Србију и запосле се у нашој земљи, саопштено је из Белог двора.

Пројекат је реализован у сарадњи са Организацијом српских студената у иностранству (ОШИ) и компанијом "Теленор".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи