Промоција Србије

Туристичка организација Србије угостила је четворочлану екипу Првог канала руске државне телевизије, која ће за узврат емитовати шеснаест петоминутних промотивних филмова о Србији.

Четворочлана екипа Првог канала руске државне телевизије боравила је у Србији у организацији Туристичке организације Србије, а за узврат ће емитовати шеснаест петоминутних промотивних филмова о Србији, у оквиру серијала који у Русији годинама достиже високу гледаност.

У петоминутним промотивним филмовима, који ће се емитовати за два месеца, биће приказан храм Светог Саве, музеј Југославије, Бели двор, Калемегдан, Скадарлија, београдски зоо врт, Шарганска осмица и Дрвенград, кањон реке Увац и белоглави суп, Сирогојно, као и стари српски обичаји, кухиња и музика.

Овај серијал, чији је водитељ Јагудин Алексеј који је бивши олимпијски првак у уметничком клизању, годинама достиже високу гледаност у Русији.

У Туристичкој организацији Србије су од почетка године, са истом идејом, организовали путовање и смештај у Србији за преко сто новинара из европских земаља чиме је Србија добила економичну рекламу у Европи.

У тој туристичкој организацији није прецизирано колико је до сада уложено на организовање путовања и смештај страних новинара, али је истакнуто да је то много мање од рекламног простора у медијима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи