Читај ми!

“Влажност ваздуха“ награђен у Сарајеву

Дугометражни пројекат “Влажност ваздуха” ("Humidity") младог српског редитеља Николе Љуце и косценаристкиње Сташе Бајац добио је “International Relations Arte” награду у Сарајеву.

Дебитантски дугометражни пројекат Влажност ваздуха ("Humidity") младог српског редитеља Николе Љуце и косценаристкиње Сташе Бајац добио је "International Relations Arte" награду у вредности од 6.000 евра, на 17. Сарајево филм фестивалу.

Влажност ваздуха једини је пројекат из Србије који је ове године учествовао на "Цинелинк" копродукционом маркету у Сарајеву.

Развој пројекта Влажност ваздуха започет је у фебруару, када је одабран за учешће на Скрипт Стејшн (Script Station) платформи за развој сценарија у оквиру филмског фестивала у Берлину.

Након тога, нашао се међу дванаест сценарија из целог света награђених финансијском подршком за развој Фонда "Хуберт Балс" Међународног филмског фетивала у Ротердаму.

Влажност ваздуха је први дугометражни филм Николе Љуце и Сташе Бајац, који су до сада постигли велики успех са кратким филмом Четвртак. Снимање филма планирано је за 2013. годину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи