Читај ми!

Oбилазницом око Београда

Јавно предузеће „Путеви Србије“ израдило је флајере којима информише возаче путничких возила и аутобуса са страним регистарским ознакама да у транзиту кроз Београд користе алтернативни путни правац – Обилазницу око Београда.

Због појачане фреквенције саобраћаја на путевима у Србији, до краја летње туристичке сезоне, а да би се смањиле гужве због извођења радова на рехабилитацији аутопута на проласку кроз Београд и моста Газела, ЈП „Путеви Србије" израдило је флајере којима информише возаче путничких возила и аутобуса са страним регистарским ознакама да у транзиту кроз Београд користе алтернативни путни правац - Обилазницу око Београда.

Дистрибуција флајера врши се на чеоним наплатним станицама - Бубањ Поток, Шимановци и Стара Пазова у смеру ка Београду и траје током целог летњег периода.

Текст флајера-обавештења израђен је на пет језика: на енглеском, немачком, француском, турском и српском.

На полеђини сва три флајера израђене су мапе са увећаним изгледом петљи - усмерења на Обилазницу око Београда у зависности од места уласка, односно наплатне станице где се возач налази (Бубањ Поток, Шимановци, Стара Пазова), од чега зависи и његово усмеравање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи