Читај ми!

Измене у прекоокеанском режиму емитовања РТС САТ

Наизменичне измене режима емитовања Сателитског програма РТС-а у Аустралији и Америци, резултат су проблема симултаног трансфера сигнала који врши компанија "EuroWorld Network". Поступак решавања проблема је у току, стижу уверавања из ЕWN.

Поводом померања сатнице емитовања програма РТС САТ за Америку, Аустралију и Нови Зеланд обавештаво вас да је проблем око трансфера сигнала настао код ЕWN (EuroWorld Network-а), партнера Телекома Србије, који обезбеђује дистрибуцију сигнала РТС САТ у Северној Америци и Аустралији.

Наиме, компанија EuroWorld Network тренутно није у могућности да одвојено врши трансфере сигнала из Европе за Америку, као и из Европе за Аустралију, већ је принуђена да у Аустралију преноси сигнал из Америке, или да у Америци емитује сигнал који није, као раније, одложен шест часова у односу на оригиналну сатницу.

Овим путем вам преносимо уверавања компаније ЕWN да се налази у фази хитног регулисања проблема, након чега ће РТС САТ у Америци и Аусталији бити емитован по раније договореним режимима емитовања.

Договорени режими емитовања РТС САТ су следећи: у Аустралији ће се РТС САТ преносити, као и раније, уживо, односно, сатница емитовања ће се поклапати са временом ГМТ +1 (Београдско локално време), док ће се на територији Северне Америке сигнал преносити шест часова одложено, односно, сатница емитовања ће се поклапати са временом ГМТ+7.

Опција РТС уживо на Интернет порталу РТС-а пружа могућност праћења програма РТС САТ на основу сатнице ГМТ+1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи