Хумористичка емисија

Најсмртоноснија животиња на свету, према Светској здравственој организацији, је комарац… Зато, немојте после да се чудите када вам неко од комарца прави магарца!

Републички завод за статистику обелоданио је прелиминарне процене о драматичном паду производње пшенице, кукуруза, сунцокрета и соје… Повећана производња шећерне репе неће смањити горак укус у устима, јер ћемо изгледа обрати зелен бостан.

Европски политичари имали су прошле недеље сусрет под називом „Берлински процес“, мада смо убеђени да би многима међу њима више одговарао неки други процес. А до тада, сви заједно остајемо ту где смо – у Кафкином!

Једног нашег слушаоца из Сремске Митровице напале смрдибубе! Ма просто му окупирале кућу! Саветујемо му да се мане дезинсекције и других штетних и скупих метода. Само нек накупује гомилу српских таблоида и политичких билборда па нек' њима крене да бије по смрдибубама, по опробаном систему - клин се клином избија!

Изнад Новог Сада пролетела једна ретка комета и била видљива цела 3 дана. Ето, њу су могли да виде и они Војвођани који чак ни због комете нису хтели да прескоче свињски глулаш са њокама и штрудлу.

Музички уредник Снежана Станојевић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи