Шта је стартап и како да буде успешан?

Успех не долази преко ноћи, сам од себе, и често фали подршка неких актера у држави Србији.

Рекло би се, такво нам је тржиште - оно што има купца, нађе пут! На том трагу, прилику студентима и младима који имају идеје али немају средства, менторе или инфраструктуру пружа СтартИН програм. Стручњаци из домаће предузетничке заједнице (бизнис, финансије, маркетинг) помоћи ће тимовима који могу да се до 15. марта пријаве за тромесечну обуку и подршку на путу остварења своје идеје у успешан посао. Детаљније о овоме за Двестадвојку говорила је програмска директорка ИнЦентра, Ана Милићевић.

У наставку и друге теме. Сервисне информације и наш репортер са подацима о саобраћају помоћи ће многима у организовању дана, а „Културни водич” је ту да предложи које манифестације широм Србије можете да посетите. Подсећамо на приче иза песама, а прослављамо и рођендане албума, синглова и музичара. Ту је и пола сата резервисаних само за нумере из Србије и региона, с посебним освртом на датум када нас је напустио Влада Дивљан.

Водитељ: Круна Пинтарић
Репортер: Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару