Правдање трошкова за превоз – полемика не престаје

Синдикат правосуђа послао је молбу Врховном касационом суду за објављивање става о овом начину правдања месечних трошкова за превоз запослених.

У Синдикату правосуђа сматрају да је сулудо да се у ери дигитализације прикупљају и чувају рачуни за превоз. Наводи се и гомилање папира, фискалних рачуна са штетном супстанцом, па чак и додатан трошак ангажовања радника који би о овоме водили евиденцију. Држава, ипак, тврди да се сваки трошак мора оправдати и позива се на нови Закон о рачуноводству. Где и у новом систему све има нелогичности, тромости и непрактичности, шта се заиста добија а шта губи овим новим системом, причамо на почетку емисије. 

У наставку, бавимо се и другим стварима. Сервисне информације и наш репортер са подацима о саобраћају помоћи ће многима у организовању дана, а „Културни водич” је ту да предложи које манифестације широм Србије можете да посетите. Ту су и музичке теме којима подсећамо на приче иза песама, славимо рођендане албума и синглова група Пинк Флојд, Симпл Мајндс, Би Џиз и других, а ту је и пола сата резервисаних само за нумере из Србије и региона.

Водитељ: Круна Пинтарић
Репортер: Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару