Обрати пажњу!

Шта је еко-анксиозност и може ли нам помоћи да почнемо да мењамо лоше ствари?

Виша просечна температура ваздуха, раст нивоа мора, океани пуни пластике, загађен ваздух, уништавање природе, све ово доводи до новог проблема с менталним здрављем. Еко-анксиозност је нов термин којим се дефинише осећај страха, панике, туге, безнадежности, безначајности, услед свакодневних информација о лошем стању природе и планете.
Да ли и ви осећате забринутост због свега овога? Причамо и о томе шта нас брине ових дана у Србији, а сигурно се може назвати оправдана еко-анксиозност - депонија Винча и (не)постојећи пожари, а у среду (30. октобар), тему настављамо причом о другим загађивачима ваздуха.
У наставку емисије очекују вас и друге теме. Берба грожђа је прошла, било је више сунчаних дана па се надамо и квалитетној понуди. Вина Србије и региона, као и разни гастро-специјалитети биће представљени 1. и 2. новембра у Београду. Припремили смо и Културни водич, Приче о песмама, Временске капсуле, пола сата песама само из Србије и региона, а ту је и наш репортер са актуелним градским информацијама.

Водитељ: Круна Пинтарић
Репортер: Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару