Обрати пажњу!

Волите ли мјузикле?

Било да је у питању позориште или филм, мјузикли су један прави „мултитаскинг” духа - и извођача и публике. Певање, плес, глума, велики и спектакуларни играчки ансамбли, сценографија и музика, увек су били прилика да се на један питак начин испричају и озбиљне и неозбиљне ствари. Од „Косе” до „Ла Ла ленда”, и на филму, а нарочито у театру, мјузикли су сматрани једним свемиром талента, труда, забаве и промишљања садашњице. Колико је у Србији мјузикл омиљен и популаран? Тим поводом анкетирали смо пролазнике, а очекујемо и ваше коментаре. Можда се то и променило након адаптације филма „Поред мене” у мјузикл. О томе причају музичар Никола Чутурило, чије песме су прилагођене филму и један од главних глумаца, Славен Дошло. Из театарске перспективе, причаће Жељко Јовановић, уметнички директор Позоришта на Теразијама.

У наставку емисије још тема. Пре 25 година објављен је трећи албум групе „Green day” под називом „Dookie”. Рубрика „Временска капсула” посвећена је овом веома значајном албуму који је бенд лансирао неколико степеника више. Током поподнева предлажемо и културне догађаје у градовима Србије, свирке и концерте, а сазнаћете и како квалитетно провести школски распуст. О новитетима из света дигиталних технологија, говоримо у рубрици „Шта каже мрежа”.

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару