Обрати пажњу!

Трка робота направљених у кућној радиности, најљуће папричице и еко-туризам.

Прве емисије у Новој години посвећене су „гледању у ретровизор”. О чему смо размишљали претходне године? На које теме смо обраћали више пажње у жељи да их разумемо боље?

Које су границе издржљивости када је реч о љутој храни, подсећамо вас кроз наш експеримент једења папричица које прже у стотинама хиљада и милионима сковила.

Летос смо посетили и еко-хостел „Републик” у Ужицу и сазнали како туристи могу да плате смештај помагањем у башти или другим пословима око хостела. Чућете како у граду где су густо начичкани објекти може да се нађе парче земље и гаји непрскано воће и поврће и тиме обезбеди добар део оброка за госте.

У несвакидашњем репортерском преносу такмичења чућете и како се тркају роботи које су направили млади ентузијасти, сами или са породицом.

На данашњи дан 1935. године рођен је Елвис Пресли, музичка и поп икона, па је наша рубрика „Временска капсула” посвећена краљу рока. Током поподнева предлажемо и културне догађаје у градовима Србије, рубрика „Шта каже мрежа” преноси новости из дигиталног света, а посебну пажњу посвећујемо и конкурсу за младе еко-репортере. 

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару