Обрати пажњу!

Прве емисије у Новој години којe почињу дугим и помало досадним јануаром, биће посвећене „гледању у ретровизор“.

О чему смо размишљали претходне године? На које теме смо обраћали више пажње у жељи да их разумемо боље? Данас вас подсећамо на још две: Замислите да вас лекари пошаљу кући с књигом вицева и линковима ка смешним видео записима као јединим леком. Иако се то, наравно, никада неће догодити, медицинска истраживања говоре у прилог томе да смех као лек и јесте реална а не толико сулуда идеја. Док не докучимо механизам којим позитиван поглед на свет смањује негативне ефекте стреса, причамо о томе како се бавити наизглед немогућом мисијом: Како бити срећан у Србији?

Подсетићемо се и приче о људима о којима не размишљамо док нам нису потребни, а заслужили су да их споменемо - ватрогасци. Уз причу о њима очекујемо да се надовежете и присетите и неких других „дискретних хероја” који нам можда заправо и највише помажу на путу ка срећи.

На данашњи дан рођен је певач састава „Р.Е.М.” Мајкл Стајп и зато му посвећујемо рубрику „Временска капсула”. Током поподнева предлажемо и културне догађаје у градовима Србије, свирке и концерте, а „Шта каже мрежа” преноси новости из дигиталног света.

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару