Обрати пажњу!

Како нам се причају и како причамо бајке у савременом добу?

„И живели су срећно до краја живота...”, обично је био крај бајки уз које су генерације широм света одрастале, десетинама, чак стотинама година. Да ли и даље деца верују у такве крајеве прича, или траже нешто више, или бомбастичније? Којим поукама их уче модерне адаптације класичних бајки? На однос одраслих према бајкама и то како они сматрају да их треба представити деци, причаћемо са људима који су као своју професију одабрали баш рад са клинцима - Јоца Максимовић, уредник и водитељ емисије „Клинцијада 202”, Алек Родић, глумац и директор малог позоришта „Душко Радовић” и Предраг Вуковић, свима нама познатији као Пеђолино.

На данашњи дан рођенa је певачица Ени Ленокс па јој посвећујемо рубрику „Временска капсула”. Током поподнева предлажемо и културне догађаје у градовима Србије, а „Шта каже мрежа” преноси новости из дигиталног света. Водимо вас и на концертe познатих светских и домаћих ди-џејева који се наредног викенда одржавају у Хангару у Луци Београд, пажљиво ослушкујте!

Водитељ: Бранислав Трајковић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару