Обрати пажњу!

На Београдском сајму одржава се Међународни сајам хране, пића и опреме.

Траје до 24. новембра и највећа је регионална смотра прехрамбених производа намењених тржишту, припремљених по традиционалним рецептима, на традиционални начин. Реч је о националним специјалитетима, производима карактеристичним за ужа географска подручја, најчешће ручне израде и од органски гајених сировина. Посетили смо овај сајам са намером да чујемо приче излагача и произвођача - да ли оваква промоција заиста допире до тржишта и да ли се о томе више хвалимо него што подржавамо, појединци и држава? Произвођачи огранског меда, удружења која помажу мала газдинства, млади, старији, уметници и они који праве традиционалну храну и занатско пиво, испричаће нам своја искуства. 

У наставку емисије препоручујемо вам културне манифестације широм Србије, попут изложбе накита у Етнографском музеју и Виски сајма у Београду. Бавимо се и новостима из дигиталног света, причамо о музичарима рођеним на данашњи дан и преносимо корисне информације.

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару