Обрати пажњу!

Стрес, нерешене ствари из прошлости, напоран рад са мало смисла и мотива, лоша „хемија” мозга – много је фактора који покрећу она тескобна ментална стања, чији спектар је несагледив и распрострањен.

„Проћи ће/Ма размишљај позитивно и биће боље/Ти си свој господар/Није ти ништа, имаш две руке и ноге...” и сличне утехе у пролазу, нису нам до сада помогле да боље разумемо и саслушамо себе и друге.

Једна прича појединца, али универзална у поруци показаће управо који су то тренуци када треба да станемо и схватимо да неће отићи лоше ментално стање ако га игноришемо. Ниједан лајф-коуч не може да понуди универзално решење за појединачне приче. Не може ни Татјана Венчеловски, књижевница, новинарка, комуниколошкиња и глумица, али може своју, на основу које ћемо размишљати о сопственим корацима у менталној хигијени.

Током поподнева препоручујемо вам надолазеће свирке и концерте као и друге културне догађаје, попут представљања етно хране и пића на Београдском сајму. Ту су и рубрике о новостима из дигиталног света, оне које подсећају на важне тренутке у поп-културној историји, али и корисне информације за организовање дана. 

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару