Обрати пажњу!

Обилазак Горњег Подунавља, специјалног резервата природе не би био потпун да нисмо провели пар дана са мештанима Бачког Моноштора.

Моноштор је место у које туристи нису често свраћали, јер до њега можете да стигнете само ако пређете један од мостова преко Дунава. Али откако су мештанке преузеле ствари у своје руке, много тога се променило. Зденка Митић прва је жена секретар месне заједнице Бачки Моноштор, а она говори о акцијама које покрећу све генерације да имају хармоничан суживот са природом и међу собом. Ту су и пецарошка друштва која уче децу како да лове и коју рибу, да не бацају смеће и изнад свега - да поштују природу. Представићемо вам и друге мештане и мештанке које Бачки Моноштор чине скривеним драгуљем питомог, лаганог војвођанског мултикултуралног живота. 

Током поподнева ту је и мноштво других тема и рубрика. Културни водич предлаже манифестације широм Србије, са посебним нагласком на Шумадија фест. Говоримо о занимљивостима и новостима у дигиталном свету, преносимо корисне информације, а присетићемо се и турбулентних момената у раду групе „Guns N' Roses” који су довели до промене поставке.

Водитељ: Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару