Обрати пажњу!

Непрофитна организација иза часописа „Лице улице” завршава своју прву кампању прикупљања новца за запошљавање још 10 жена.

На принципима социјалног предузетништва, они упошљавају око стотину лица из угрожених категорија становништва који продајом часописа зарађују за живот. Причали смо са Светланом, Дарком и Давидом о томе зашто воле овај посао, успевају ли да уштеде и за шта, како протиче вишесатни боравак на улици и које „цаке” имају када прилазе потенцијалним купцима. Једна од координаторки у „Лице улице” тиму, Николета Косовац, причала је о другим видовима подршке коју пружају својим запосленима, као и о плановима за проширење целе приче. 

Током поподнева бавимо се и предстојећим Интернационалним фестивалом репортаже и медија, а кроз Културни водич препоручујемо вам низ манифестација у Србији.
Аустралијски глумац Хју Џекмен данас слави јубиларни, 50. рођендан, па му посвећујемо рубрику „Временска капсула”. Технологијом и дигиталним светом бавићемо се у рубрици „Шта каже мрежа”, где говоримо о забрани секс робота у Тексасу. Корисне информације и омиљена музика су обавезни детаљ.

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару