Обрати пажњу!

Само не гледајте доле.

Ако имате акрофобију, односно страх од висине, ово је реченица коју ћете често чути као савет; ако се нађете на врху солитера, мосту или нечем сличном, високом. Да ли то помаже? Шта заправо значи ова фобија, како се изборити са њом - суочавањем или избегавањем? О томе говори др Милан Латас, психијатар и психотерапеут, чланови планинарских удружења, водичи на зип-лајну и сличним „пењалицама”, а чућете и искуство наше Вање Савић која се суочила управо са својом акрофобијом.

Током поподнева причамо и о предстојећем Фестивалу стенд-ап комедије у Београду, а у нашем Културном водичу скрећемо пажњу на још догађаја широм Србије. Кроз рубрику „Временска капсула” присећамо се људи и догађаја из света музике, филма и популарне културе уопште. Технологијом и дигиталним светом бавићемо се у рубрици „Шта каже мрежа”, а корисне информације и омиљена музика су обавезни детаљ.

У сусрет концерту групе Jethro Tull у Београду, Радио Београд 202 организујe упознавање и фотографисање са Ианом Андерсоном (Ian Anderson)❗️ Заинтересовани треба да се пријаве на фејсбук страници Радио Београд 202 (www.facebook.com/beograd202) и да слушају Двестадвојку. 

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару