Обрати пажњу!

Шта су етикете?

Ако се приписују живим бићима, често су плод предрасуда и стереотипа, насупрот етикети на, рецимо, одећи, која заиста даје њене спецификације. Како настају, како и зашто опстају, када су корисне а када не? Како их се ослободити или их држати под контролом, како да њима не повређујемо једни друге, причали су психотерапеут и психолог Игор Андрић и психолог Весна Ненадић.
Током поподнева бавимо се и другим темама, а једна од њих је и како то функционише ново психолошко саветовалиште за младе у Сомбору.
Временска капсула посвећена је блуз рок икони и кантауторки Џенис Џоплин, која се „Клубу 27” придружила на данашњи дан. Технологијом и дигиталним светом бавићемо се у рубрици „Шта каже мрежа”, где говоримо о новој опцији на Фејсбуку која је хуманитарног карактера. Корисне информације и омиљена музика су обавезни детаљ.

Водитељ: Бранислав Трајковић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару