петак, 29. дец 2017, 00:00
Супер Нова Широм затворених очију
Укусна вечера, припремљена с љубављу и пажњом, трпеза декорисана новогодишњим украсима и свећама, музика коју највише волите и, неко драг. Шта ће вам више за испраћај старе и дочек Нове године?
У чијем друштву ћете провести ту ноћ, шта обући и како декорисати - остављамо да сами одлучите. Ми имамо предлоге за трпезу. И богату и примерену, и егзотичну и класичну - медитеранску и континенталну. И више од тога: имамо праве рецепте и упутства за припрему, и винску карту и десерт који би требало да послужите уз ту храну. И не само за новогодишњу ноћ. Доносимо вам и предлоге шта да спремите за први дан Нове године, и коме и када да послужите чувену киселу чорбу која се прави од расола.
Све рецепте, као и неке детаље из богатог искуства угоститеља, несебично ће поделити са вама Стеван Веселиновић, раније шеф неких од најпознатијих београдских ресторана - сада пензионер.
Аутор и водитељ: Ружица Зоркић Радичевић
Коментари