Читај ми!

"Хрватска је уз вас" – подршка Ураганкама пред наступ на Евросонгу

Представнице Србије, група Харикејн (Hurricane), наступају у вечерашњем другом полуфиналу Песме Евровизије. Подршка нашим девојкама стигла је из суседне Хрватске и представнице те земље Албине, која у уторак није успела да се пласира у завршницу такмичења.

Представница Хрватске Албина Грчић је, уочи наступа наших представница у другом полуфиналу Песме Евровизије, упутила подршку групи Харикејн са свог налога на Инстаграму.

"Let's go girls! Хрватска је уз вас", написала је Албина уз фотографију са популарним Ураганкама.

Хрватска представница је наступила у првом полуфиналу у уторак, али према мишљењу жирија и публике, њена песма Tick Tock, није заслужила да се нађе у завршници овогодишњег „Евросонга“.

Осим Хрватске, финала нису успели да се домогну ни представници Северне Македоније и Словеније, али ни такмичари из Ирске, Аустралије и Румуније.

Борбу за финале и директан пренос друге полуфиналне вечери, у којем Србија наступа под редним бројем 9, пратите вечерас од 21 час на Првом програму РТС-а, на програму РТС Свет и преко апликације РТС Планета. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара