Читај ми!

Србија вечерас наступа на Евросонгу – бодримо Hurricane за пласман у финале

У Ротердаму се вечерас одржава друго полуфинале „Песме Евровизије“, у којем ће представници 17 земаља покушати да се изборе за преосталих десет места у великом финалу. Међу њима је и група "Hurricane", која представља Србију. Пренос такмичења, које почиње у 21 час гледајте на РТС 1, РТС Свету и мултимедијалној платформи РТС Планета.

„Ахој арена“ у Ротердаму спремна је да угости такмичаре из 17 земаља који ће учествовати у другој полуфиналној вечери „Песме Евровизије“.

Десет најбољих песама из првог полуфинала већ је обезбедило карту за велико финале у суботу.

Вечерас ће наступити и група "Hurricane", која представља Србију. Сања Вучић, Ксенија Кнежевић и Ивана Николић ће песму Loco loco извести под редним бројем 9.

Осим Србије, вечерас ће се публици представити и такмичари из Сан Марина, Естоније, Чешке, Грчке, Аустрије, Пољске, Молдавије, Исланда, Грузије, Албаније, Португалије, Бугарске, Финске, Летоније, Швајцарске и Данске.

Представници Исланда налазе се у изолацији, пошто је један члан бенда заражен коронавирусом, због чега су донели одлуку да не наступе уживо. Током преноса ће, у складу са правилима овогодишњег „Евросонга“, бити приказан снимак њиховог наступа са пробе која је одржана 13. маја.

Гледаоци из Србије вечерас могу да гласају за своје фаворите, али из Србије није могуће гласати за наше представнице. 

За групу "Hurricane" можете гласати из свих осталих земаља које се вечерас такмиче, али и из Велике Британије, Француске и Шпаније. Погледајте бројеве телефона помоћу којих можете послати своје гласове за Србију. 

Пренос друге полуфиналне вечери почиње у 21 час, а можете га пратити на РТС 1 и РТС Свету и  мултимедијалној платформи РТС Планета. Коментатор преноса биће Душка Вучинић. 

субота, 22. јун 2024.
35° C

Коментари

Izbor
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
А фудбал?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?