Читај ми!

РЕДЛаб валидација променила је игру у заштити података и сајбер безбедности

Након тестирања Програма Мајкрософт Дефендер са малвером у стварном свету, у својој РЕДЛаб изолованој лабораторији за тестирање претњи, Веритас је оверио решење за сигурну интеграцију у Веритас Алта платформу за управљање подацима у облаку и НетБекап породицу производа.

Заједно, Веритас и Мајкрософт могу брзо да идентификују последњу познату исправну копију података после напада ренсомвера, како би осигурали чист опоравак и постигли да организације брзо постану потпуно оперативне.

Мajkрософт je постао први Веритас 360 Дефенс партнер који је стекао Веритас РЕДЛаб валидацију за безбедносна решења. Веритас 360 Дефенс нуди организацијама план заштите њихових поседовања података од растућег спектра ренсомвер претњи.

360 Дефенс окупља решења из портфолија Веритаса, укључујући Веритас Алта, најсигурнију платформу за управљање подацима у више облака и оне од водећих добављача безбедносне и инфраструктуре облака, као што је Мајкрософт, како би испоручили „кључ у руке“ решење за безбедну и облацима прилагођену сајбер отпорност.

Kорисници ће ускоро моћи да приступе библиотеци референтних дизајна, коју проверава Веритас РЕДЛаб, како би их упућивали на најбоље праксе за безбедну имплементацију заједнички инсталираних решења.

Интеграција између Веритас Алта Дата заштите и Мајкрософт Дефендера омогућава корисницима да скенирају резервне копије података на инертном, непроменљивом и оптимизованом складишту, како би идентификовали последњу познату исправну копију података.

При томе решење штити организације од враћања резервних података оштећених малвером, спречава поновне инфекције и омогућава да брже стану на ноге после напада.

Веритас РЕДЛаб валидација означава најновији корак у трајним стратешким односима између Веритаса и Мајкрософта. Дубока и успостављена интеграција између производа компанија и стратегија изласка на тржиште омогућава им да помогну корисницима да изграде своје моделе безбедности нултог поверења и буду сајбер отпорни.

Заједно помажу корисницима у заштити од привремене недоступности, губитка података и регулаторних казни, а омогућавају опоравак у потребној размери, у облаку и на корисничким имањима података.

Веритас је такође члан Мајкрософт асоцијације за интелигентну безбедност (МИСА), која представља екосистем независних продаваца софтвера и добављача управљаних безбедносних услуга који су интегрисали своја решења како би се боље одбранили од света све већих сајбер претњи. Тренутно се Веритас Алта и НетБекап валидирају као део МИСА.

недеља, 30. јун 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару