Око 35 мотора на манифестацији „Савамала на два точка“

Љубитељи мотоцикала окупили су се на београдском шетилишту „Сава Променада“, где су на манифестацији "Custom Bike Show" – Савамала на два точка 2.0, могли да уживају у колекцији од око 35 уникатних мотора из радионице „Мото плац“.

На манифестацији, која се одржава други пут у организацији Друштва староседелаца и љубитеља Савамале, посетиоци су могли да виде старе и нове моделе мотоцикала, који су прилагођени захтевима њихових возача.

„Ми из 'Мото плаца' већ другу годину за редом довозимо моторе, који су прављени и адаптирани да изгледају интересантно“, рекао је Света Симић и као пример навео да се чак и стари олдтајмери прерађују у модерније моделе.

Такође је изразио истакао да верује да ће се ова традиција представљања мотоцикала наставити и најавио да ће се 29. септембра одржати хуманитарни скуп "Distinguish gentlemans ride", који се бави промоцијом рака простате.

Атмосферу на мотоциклитичком скупу, који је одржан испод Старог савског моста, употпунило је бесплатно пиво, као и техно музика.

Манифестација је организована уз подршку "Belgrade Waterfronta", радионице „Мото плац“, као и других пријатеља Друштва и љубитеља културе и забаве.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи