Како српски изум „Спортифико“ мења фудбалски свет

Један изум из Србије недавно се нашао међу шест друштвених мрежа које мењају свет. Друштвена мрежа за спортисте и менаџере „Спортифико“ призната је од УЕФЕ, ФИФЕ и ФИБЕ. Њен творац, 25-годишњи Милош Ерић, у биографији има 15 година голманског искуства у фудбалу.

Пре шест година сте били на позицији испред гола. Данас сте успешни у области ИТ индустрије. Да ли можемо да кажемо да сте спојили две љубави?

Tако је, од малих ногу спортом и фудбалом, али имао сам и љубав према технологији тако да сам спојио те две љубави. Након једне повреде у фудбалу одлучио сам се за фудбал на интернету направивши друштвену мрежу Спортифико.

Како и ко може да користи Спортифико?

Могу да је користе активни фубалери и тренери, али се нећемо зауставити на томе, планирамо да се проширимо и на друге спортове. За сада позивам све фудбалере и тренере да дођу на Спортифико и изграде своју каријеру.

Да ли сте задовољни резултатима? Успевате ли да помогнете пре свега младим спортистима?

До сада постојимо већ две и по године, а за тако кратко време успели смо да дођемо до 10.000 активних фудбалера на нашој мрежи имамо више примера где су фудбалери успели да дођу до репрезентације и до својих клубова. Спортифико највише може да помогне једном младом фудбалеру тако што му даје алат да направи свој CV и да се не промовише, фактички да узме каријеру у своје руке на начин да не зависи од некога да то уради за њега

Где видите вашу друштвену мрежу за пет година?

Хајде да кажемо да је „Мајкрософт“ када су кретали говорио да је њихова визија да имају персонални рачунар у сваком дому. Наша мисија којој идемо и где ћемо бити за пет година јесте спортиста у сваком дому, а сваки спортиста на Спортифику.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи