Читај ми!

Удри развод на весеље!

Велики медијски притисак јавности због развода од Марка Ентонија није покварио пословне планове Џенифер Лопез. Латино дива певала је на свадби сина једног узбекистанског тајкуна за хонорар од милион долара. Сватови су били одушевљени, а певачица ниједног тренутка није показала да пролази кроз емотивно тежак период.

Питање је тренутка када ће брак Џенифер Лопез и Марка Ентонија бити окончан, али певачица због тога очигледно не жали. Напротив, поп дива се са великим задовољством одазвала позиву да пева на једној свадби.

Џеј Ло је у уторак одушевила госте на венчању у Украјини извођењем својих највећих хитова и ни у једном тренутку није показала да пролази кроз емотивно тежак период.

Публика је уживала у песмама и плесним покретима латино диве.

Младожења, који је иначе син узбекистанског тајкуна Азама Асламова, виђен је како се смеши током наступа, а атмосфером је изгледа била задовољна и сама певачица, која се у једном тренутку обратила званицама рекавши: „Јесте ли срећни? Ја сам срећна, јер сам вечерас овде са вама!".

За наступ у Украјини мултиталентована уметница добила је хонорар од милион долара.

И док се Џенифер с позорнице смешкала задовољно и певала богатим гостима, ни њен ускоро бивши супруг није деловао потиштено. Пре неколико дана, као да је реч о добро осмишљеној кореографији, с позорнице Метрополитан парка у Боготи слао пољупце својим обожаватељкама, намигивао и смешкао се.

Да ли је реч о равнодушности ускоро бивших супружника или, пак, о професионалцима који своје обавезе извршавају без обзира на проблеме у приватном животу, нико сем Марка и Џенифер не може да каже. 

Ипак, Ентони након наступа није излазио из хотелске собе. Није чак ни силазио у ресторан где су јели чланови његовог бенда, већ је тражио да му храну донесу у собу.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару