Читај ми!

Светске звезде навијале за Нолета

На путу ка трону најугледнијег тениског турнира данас су са трибина Новаку Ђоковићу помагали многи. Финалном мечу у Лондону присуствовао је велики број познатих, међу којима и бивши британски премијер Џон Мејџор, председник Србије Борис Тадић, министар Вук Јеремић, глумци Раде Шербеџија и Алан Рикман, голфер Рори Мекилрој.

Велико финале најпрестижнијег и најстаријег тениског турнира ове године било је празник за очи за све љубитеље белог спорта, а нарочито обожаваоце првог српског рекета.

Новак Ђоковић, који ће од понедељка и званично бити на светском тениском трону, савладао је у Лондону браниоца трофеја Рафаела Надала и тако на најлепши начин озваничио да му нема равног на планети.

Како и доликује традицији и гламуру који прати Вимблдон, познатих је било толико да су камермани и фото-репортери мирне душе могли да забораве на оно што се дешавало на терену.

На трибинама у финалу Вимблдона су се, између осталих, нашли бивши британски премијер Џон Мејџор, премијер Шкотске Алекс Салмонд, председник Србије Борис Тадић, као и министар спољних послова Вук Јеремић, а примећени су и мајстори глуме Раде Шербеџија и Алан Рикман, као и првак САД, голфер Рори Мекилрој.

Није тајна да српски тенисер у свету има велики број фанова, како међу обичним смртницима, тако и међу познатима.

Ноле је имао велику подршку са трибина, јер га је поред целе породице бодрила и девојка Јелена Ристић, која се трудила да се што чешће задовољно смеши како би драгом пренела само позитивну енергију.

Председник Тадић ватрено је навијао за српског тениског аса и међу првима је честитао Нолету на сјаној игри и великој победи.

Победника Вимблдона са трибина је подржавао и шеф српске дипломатије Вук Јеремић са супругом.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару