Читај ми!

Мали је пљунути Терминатор

Након емотивне драме и признања да има ванбрачног сина са кућном помоћницом, породица Арнолда Шварценегера се ових дана суочава и са искреном исповешћу дотичне Милдред Бине. О признању, патњи и тешким данима, бивша помоћница славне породице данима отвора душу новинарима.

Тек што се породица Арнолда Шварценегера навикла на чињеницу да Арни има ванбрачног сина, Милдред Бина, дугогодишња кућна помоћница славне породице, први пут је скренула пажњу медија на своју страну приче.

У ексклузивном интервјуу за познати магазин Хелоу (Hello) говорила је о сину и реакцији Арнолдове супруге Марије Шрајвер.

Сада када се све зна, Милдред не жели да скрива сина од очију јавности те је на изненађење многих ових дана често и позирала репортерима са својим 13-годишњим сином Џозефом.

„Прошлог лета сам довела Џозефа у кућу, након чега су присутни почели да шушкају колико Џозеф и Арнолд личе", навела је Милдред једном приликом за магазин Пипл (People).

Врло брзо је Шрајверова желела да сазна праву истину те је инсистирала на разговору са помоћницом.

„Марија је инсистирала на разговору што сам ја упорно одбијала", открива Милдред и додаје да је врло брзо уследило и директно Маријино питање да ли је Џозеф Арнолдов син.

„То ме је сломило, поклекла сам и почела да плачем, говорећи да јесте и да ми је веома жао. Плакала је и Марија са мном", описала је Милдред моменат признања.

Након 20 година рада у кући славне породице, 50-годишња Милдред Бина, која је већ била пред пензијом, желела је по признању да напусти кућу.

„Ближила ми се пензија и хтела сам да се спакујем одмах и напустим кућу, иако ми је Марија дозволила да останем док не прођу празници", наставила је своју причу Милдред.

Вешто скривајући тајну од свих, Милдред је тврдила да ни Арнолд наводно није знао да је Џозеф његов син, али и да је сигурна да Арнолд и после свега воли Марију.

„Арнолд је добар човек и знам да пати. Арнолд воли Марију те се надам да ће време излечити све", рекла је на крају.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару