Читај ми!

И познати имају „бубице“

Застрашујуће бубашвабе, јарка сунчева светлост и кваке са милионима клица само су део списка извора фобија на које нису имуне ни познате личности попут Скарлет Јохансон, Никол Кидман и Камерон Дијаз. Иако није страх био покретач опсесивног праћења пукотина на плочнику, Леонардо Дикаприо је губио доста времена у детињству због те потребе.

Попут „обичних смртника", славне особе имају своје „бубице".

Тако на пример, Никол Кидман има неописив страх од сунца и током летњих дана из куће излази искључиво са шеширом са великим ободом, прекривена слојевима крема са изузетно високим заштитним фактором, док јој тамне наочаре скривају већи део лица.

Упркос томе што је рођена у Аустралији и целог живота била окружена особама које уживају у морској води, плажама и сунцу, атрактивна глумица своје лице доживљава као драгуљ који мора пажљиво да чува.

Када је био мали, Леонардо Дикаприо имао је опсесивну потребу да у школу и из школе иде истим путем, па макар му то одузело и неколико сати.

Исте пукотине, флеке од жвакаћих гума и ивице тротоара уколико би нагазио ујутру, морале су бити прегажене и током послеподнева. Такве муке јунака филмова Титаник и Ухвати ме ако можеш, сада су, на срећу, део прошлости. 

Певачица и глумица Скарлет Јохансон претрне од страха и пребледи истог трена када неко помене бубашвабе. Иако је у детињству имала другарицу која је као љубимце имала управо такве инсекте, уметницу заносних облина страх је од контакта са бубашвабама од када се пробудила са једним већим примерком на лицу.

У већини филмова она је безбрижна, у неким улогама неустрашива, али се грози да додирне кваке на вратима и одбија да их пипне без заштите. Камерон Дијаз врата отвара лактом, а истовремено тврди да нема фобију од микроба.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару