Читај ми!

И Кејт коња за трку има!

Једном од најспектакуларнијих догађаја у Британији, традиционалној трци коња, присуствовала је цела британска краљевска породица, а највећу пажњу свакако су привукли Вилијам и Кејт. У трци је учествовао и краљевски пастув, који је изневерио очекивања поносних власника.

Најпопуларнијем и најмасовнијем догађају у Великој Британији, традиционалној трци коња, присуствовало је више од 120.000 људи.

Не треба посебно објашњавати колико је тешко било учествовати на овој манифестацији, с обзиром на огромну конкуренцију. Традиција гајења коња је у Енглеској толико јака, да грла из страних ергела готово уопште нису могла да учествују на такмичењу.

Величанственом скупу присуствовала је цела британска краљевска породица, а највећу пажњу и овог пута привукли су новопечени супружници Вилијам и Кејт, војвода и војвоткиња од Кембриџа.

Грациозна Кетрин током целог такмичења држала је свог супруга за руку и, према оцени модних познавалаца, заиста је блистала. Лагану белу одевну комбинацију разбила је необичним шеширом у капућино нијанси. Принц Вилијам је носио традиционални фрак и цилиндар, баш као и његов брат, принц Хари.

Осим бројних позитивних оцена и похвала, модни критичари први пут су изнели и негативан коментар на Кејтин избор одеће, поручујући да јој мало боје не би шкодило.

Важност манифестације потврђује и чињеница да су скуп на којем је било 120.000 посетилаца обезбеђивале јаке безбедносне снаге. Узбуђење и ишчекивање, било је видљиво и на лицима Вилијама и Кејт, који су међу такмичарима имали свог фаворита.

Заправо тркачки коњ који је освојио треће место, власништво је краљице Елизабете Друге.

Кејт је страствено навијала за „краљевског" коња, који је на кладионицама био убедљиви фаворит. Међутим на крају су многи били разочарани његовим пласманом, чак и сама Кејт, којој се расположење врло брзо поправило, можда због великог броја новинара и блицева који су непрестано севали, а можда и због нежног загрљаја супруга Вилијама.

После венчања Кејт и Вилијама ово је прво велико окупљање породице.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару