Читај ми!

Андреј није ствар!

Андреј Пејић, контроверзни манекен пореклом из Босне, последњих месеци узбуркао је јавност због необичног мушко-женског имиџа. Иако сврстан у 100 најсексипилнијих жена на свету, млади манекен је доживео и непријатност да га престижни британски магазин „FHM“ ослови као „ствар“.

Пошто се појавио на бројним светским пистама представљајући женску одећу, постао је главна атракција ревија, а према избору читалаца магазина ФХМ (FHM) Андреј Пејић је 98. на листи најсексипилнијих жена на свету.

Мада су га многи медији и светска модна сцена прогласили највећим открићем и моделом чије време тек долази, Андреј Пејић је све чешће тема и злих новинарских језика.

„Дизајнери сматрају да је Пејић будућа велика модна звезда", наводи се у магазину, истичући како се они не могу баш сложити с тим да је Пејић једна од најсексипилнија жена, те су га без двоумљења уместо у женском или мушком роду ословили са „ствар".

„Сматрамо да је реч 'ствар' прилично тачна. Покушавао је Пејић да сакрије свој пол, а и најављивао промену уколико потпише уговор за Викторијас сикрет. Али, забрињавајућа је чињеница је што Пејић није једини супермодел који није оно што се чини да јесте", објаснио је аутор чланка у магазину ФХМ.

Након што су се многи читаоци чланка побунили због оваквих непримерених изјава, текст је уклоњен са страница листа ФХМ, али је доступан у штампаном издању.

Ипак, младог Пејића, који је одрастао у Аустралији, такви коментари не дотичу много.

Истиче да је срећан што може бити и мушки и женски модел те се нада да ће једног дана осванути на насловници Плејбоја (Playboy).

„Понекад се више осећам као жена, а понекад као мушкарац. Верујем да већина људи сматра да сам женско, али то ми не смета. Такође, не мислим да изгледам чудно", истакао је Пејић, преносе британски медији.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару