Читај ми!

„Љубавно писмо“ за крај

Уз музику и кратке снимке из ранијих епизода њеног ток-шоуа, легендарна водитељка се у среду званично опростила са гледаоцима последњом епизодом „Шоуа Опре Винфри“. Студио је напустила са својим дугогодишњим партнером Стедманом Грејамом уз бројне овације публике и запослених.

Последња епизода Шоуа Опре Винфри приказана је у среду, а легендарна телевизијска водитељка у њој се, после 25 година, опростила са гледаоцима порукама које је назвала „Љубавно писмо" њима.

„Нешто у мени се повезало са сваким од вас, на начин који ми је омогућио да видим себе у вама и вас у себи. Слушала сам, расла и знала да и ви растете са мном", рекла је Винфријева.

Легендарна водитељка била је једина особа пред камерама, уз музику и кратке снимке из ранијих епизода њеног ток-шоуа у позадини.

Опра Винфри је обожаваоце назвала својом „сигурном луком" и умало је заплакала када се присетила свог одрастања у руралном Мисисипију.

„Није случајност што сам као усамљена девојчица која није осетила много љубави, иако су моји родитељи и деде и баке урадили све што су могли, тек кроз каријеру доживела истинску љубазност, љубав, поверење и подршку милиона вас из целог света", рекла је Опра.

Винфријева је истакла да је повремено имала улогу учитељице, али да је чешће учила од својих гледалаца. Последњу епизоду свог шоуа назвала је „Последњи час у овој фази".

Шоу Опре Винфри био је одскочна даска за њено медијско царство, у којем су магазин и кабловска телевизија, коју је покренула у јануару и којој ће се сада у потпуности посветити.

„Нећу да кажем збогом, само ћу рећи до следећег виђења", рекла је водитељка. Онда је загрлила и пољубила дугогодишњег партнера Стедмана Грејама и прошла кроз просторије „Харпо студија", где се поздравила са запосленима. Потом је напустила зграду са својим „кокер шпанијелом" Сејди.

Најавила је још у новембру 2009. године да ће после 25 година окончати свој ток-шоу. Последња епизода снимљена је у уторак, недељу дана пошто је велики број славних личности и 13.000 обожавалаца поздравило водитељку у двострукој епизоди њене емисије под називом „Изненађење Опра! Спектакуларно опраштање", снимљене у Јунајтид центру у Чикагу.

Једна од најутицајнијих и најбогатијих жена у САД, Опра Винфри прославила се протеклих деценија интервјуима са славнима и годишњим поклонима, међу којима су били аутомобили и летовања на ексклузивним локацијама.

Седиште њене кабловске телевизије ОWN, покренуте 1. јануара ове године, налази се у Лос Анђелесу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару