Ештон ипак уместо Чарлија

Епилог драме која је потресала екипу серијала „Два и по мушкарца“, после вишемесечне неизвесности, дошао је у виду саопштења да ће Чарлија Шина заменити Ештон Кучер. Шин се огласио и још једном искористио прилику да упути увреде продуценту Чаку Лору.

Након вишемесечне драме и безброј медијских нагађања, одлучено је да упражњено место у серијалу Два и по мушкарца, настало одласком проблематичног Чарлија Шина, ипак неће попунити Хју Грант, већ шармантни Ештон Кучер.

„Срећни смо што нам се придружио неко тако талентован, весео и једноставан као што је Ештон", изјавио је Чак Лор аутор серијала Два и по мушкарца и додао да је одахнуо након  избора јер зна да ће „породица" серијала ипак остати на окупу.

Кучеру је понуђено око милион долара по епизоди, што и није изненађење с обзиром да продуценти не желе да направе исту грешку као и са Шином, који је према њиховој оцени ипак био преплаћен.

„Не могу заменити Чарлија Шина, али даћу све од себе како бих забавио гледаоце", узбуђено је објаснио Кучер, који је искуство у хумористичким серијама стекао у врло популарним Лудим седамдесетим.

Иако су челници ТВ мреже Си-Би-Ес (CBS) веома поносни јер су коначно пронашли адекватну замену за непоправљивог Шина, сам Чарли не дели њихово одушевљење.

„Кучер је драг дечко и бриљантан комичар, али и ја сам исто то", рекао је члан познате глумачке породице који се тренутно налази на турнеји по САД.

Проблематични глумац није пропустио прилику да поново упути увреде продуценту Чаку Лору, али овога пута посредно се обраћајући младом Ештону.

„Ештоне, уживај на планети Чак. Тамо нема ваздуха, оданости ни љубави", поручио је Шин који је донедавно био најплаћенији међу ТВ глумцима у Америци.

Снимање девете сезоне серије Два и по мушкарца требало би да почне овог лета, а нове епизоде ће већ бити приказиване на јесен.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару