Ухапшен Николас Кејџ

Оскаровац Николас Кејџ приведен је синоћ у полицијску станицу у Њу Орлеансу, након што је у пијаном стању злостављао супругу и правио хаос по улици.

Холивудски глумац Николас Кејџ (47) ухапшен је у петак увече у Њу Орлеансу због насиља у породици, нарушавања јавног реда и мира и пијанства на јавном месту, наводи се у писаном саопштењу портпарола локалне полиције, Герија Флота.

Против њега је поднета кривична пријава, а након што му је јутрос одређена кауција од 11.000 долара, пуштен је из притвора.

Иницијално појављивање пред судијом заказано му је за 31. мај.

У саопштењу даље стоји да се филмска звезда, у петак, око 23.30 по локалном времену, на улици посвађала са својом супругом, у градској Француској четврти.

„Кејџ и супруга су стајали испред куће, за коју је глумац тврдио да су је изнајмили. Она се није сложила са тим и Кејџ ју је ухватио за надлактицу и покушао да угура у објекат за који је веровао да је на правој адреси. Затим је почео да удара аутомобиле и покушао да уђе у такси."

„У том тренутку, полицајац којем су пролазници махањем скренули пажњу, довезао се до њих и одмах схватио да је Кејџ у стању тешког пијанства. Наредио му је да изађе из таксија, након чега је глумац почео да урла. Затим је приведен", пише на крају саопштења.

На Николасовој супрузи није било видљивих повреда.

Кејџ, синовац чувеног филмског редитеља Френсиса Форда Кополе, два пута је номинован за награду Америчке филмске академије. Оскара је освојио за улогу алкохоличара у филму „Напуштајући Лас Вегас", из 1995. године.

Познат је и по улогама у филмовима „Дивљи у срцу", „Украдено лице", „Град анђела", „Осам милиматара", „Нестали за 60 секунди", „Летећа тамница", „Стена", „Змијске очи", „Национално благо" и многим другим.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару