Тако ја заводим Џеј-Зија

Пре него што пожелите да се допаднете другоме, постарајте се да себи будете секси, саветује позната певачица Бијонсе. Поп звезда истиче да жена никада не сме да упадне у замку предвидљивости, већ да ситним променама, с времена на време, изненади партнера.

Како Бијонсе Ноулз одржава варнице у вези са репером Џеј-Зијем која траје већ девет година, од којих последње три године проводе у браку? Према речима заносне диве, најважније је да настојите да се допаднете себи.

„Пустите добру музику и обуците нешто у чему се осећате секси", певачица објашњава у новом издању часописа Космополитен (Cosmopolitan).

Бијонсе је сa читатељкама поделила тајну да воли да обује пар ципела са високом штиклом и лепу хаљину и открила тајну свог успеха - никада не треба бити предвидљив.

„Помешајте различите ствари, изненадите га, промените фризуру, будите жена коју познаје, али којој не зна сваки корак."

Као најважнији састојак заводљивости, 29-годишња поп звезда наводи самопоуздање.

„Можете бити лепе, али ако нисте сигурне у себе, нећете остављати утисак заводнице", изјавила је Бијонсе.

Говорећи о лепоти, певачица је поменула Наоми Кембел, Хали Бери и Ким Кардашијан које изгледају дивно, чини се, без икаквог напора.

Ипак, поп звезда наглашава да је неопходна посвећеност и брига, како би се очувало здравље и фигура.

„Обожавам сладолед, али исто тако волим да вежбам. Сви имамо своје проблематичне тачке, моје су руке и ноге, па се трудим да их одржавам затегнутим", истакла је лепа певачица.

Бијонсе је додала да је увек могуће нешто учинити још бољим, ако уложите додатни труд.

Иако се недавно спекулисало да је њен брак у кризи због њеног наводног одбијања да прошири породицу, у интервјуу је рекла да је спремна да прихвати све што јој живот донесе.

„Чудно је како се поглед на живот мења са годинама. Заиста се дивим женама које су мајке и које успешно балансирају између посла и породице", закључила је вишеструко награђивана певачица која се, рекли би обожаваоци са успехом, опробала и као глумица.

Такође, уз несебичну помоћ маме Тине, ритам и блуз звезда закорачила је и у свет моде и женама које се могу похвалити облинама понудила креације које неће сакривати њихове адуте. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару