Парис остала без рођенданске торте

Непознати младић, који се на друштвеној мрежи Фејсбук представља као Паз, до детаља је описао како је непозван дошао на рођенданску забаву Парис Хилтон и украо јој рођенданску торту.

Богата наследница Парис Хилтон напунила је 30 година што је обележила раскошном забавом у вили "Hollywood Hills". Од дечка Саја Вејмса, са којим је годину дана у вези, на поклон је добила аутомобил вредан 375.000 долара, а од маме Кети потписану гитару Мајкла Џексона.

Журка коју је Парис организовала у Лос Анђелесу била је инспирисана „Мулен Ружом", па се слављеница појавила у ватреноцрвеној и веома провокативној одевној комбинацији.

Овог пута наследница немирног духа није правила никакве скандале, али је имала пех. Незвани гост украо јој је рођенданску торту на три спрата вредну 2.000 долара.

Слављеница је имала неколико торти укључујући и велику, црвену од пудинга на три нивоа, коју је у тренутку непажње обезбеђења украо непознати гост под именом Паз.

Својим пленом крадљивац се похвалио на Фејсбук страници, ставивши слику и текст: „Пробудио сам се јутрос, а на мом столу, у дневној соби била је огромна рођенданска торта вредна 2.000 долара. Велика је, црвена је на њој пише 'Парис' и страшно је укусна."

Паз је успео да дође на забаву преко, како је написао на Интернет страници, пријатеља Кевина који има много познаника међу холивудском елитом.

Младић се присећа, у ствари хвали, како је након неколико пића певао рођенданску песму Happy Birthday и покушавао да одржи равнотежу и да не падне преко велике торте испред себе.

Док је покушавао да се одржи на ногама приметио је да нико није појео ни комадић торте, а конобари су му рекли како ће посластица највероватније завршити у смећу.

У том тренутку одлучио је да не дозволи да тако вредан слаткиш пропадне и решио је да спасе торту. Чекао је да се конобар окрене, а онда је зграбио посластицу и кренуо према вратима.

Како каже, пристојно се јавио шефу обезбеђења, а он је учинио исто и пустио га да изађе напоље. Потом је сео у ауто, а огромна торта била му је у крилу, описао је Паз на Фејсбуку.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару