Читај ми!

Закерберг отказује борбу: Маск је неозбиљан

Дуел између Илона Маска и Марка Закерберга, о којем се већ недељама прича, можда се неће ни одржати јер је први човек „Мете“ оптужио супарника да је неозбиљан.

Таман када смо сазнали да ће се одмеравање снага двојице богаташа одиграти у Италији, те да ће тема бити староримске борбе, све је опет под знаком питања.

Власник компаније „Мета Марк Закерберг оптужио је власника компаније „Икс“ Илона Маска да неозбиљно схвата њихову потенцијалну борбу у кавезу.

Можемо се сложити да је Илон неозбиљан и да је време да се крене даље. Понудио сам конкретан меч. Дejнa Вајт (председник UFC-a) понудио је да то буде легална борба у добротворне сврхе. Илон неће да понуди датум, затим је рекао да му је потребна операција, а сада тражи да уместо бробе има тренинг у мом дворишту, навео је Закерберг у објави на Тредсу.

Маск је у јуну написао на Твитеру да је спреман за борбу у кавезу, на шта је Закерберг узвратио поруком „Пошаљи локацију.

„Ако се Илон уозбиљи у вези са датумом и борбом, зна како да ме нађе. У супротном, треба да продужимо даље. Фокусираћу се на борбу с људима који то озбиљно схватају, поручио је Закерберг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво