Читај ми!

Закерберг чика Маска да не сме да уђе у ринг са њим, власник Тесле се „вади“ на операцију

Оснивач и власник компаније „Мета“ Марк Закерберг каже да је спреман да се бори са Илоном Маском, али мисли да његов ривал заправо не сме да му изађе на црту.

„Спреман сам ако хоће и данас“, написао је Закерберг на новој мрежи Тредс, али није нешто оптимистичан да ће до борилачког меча доћи.

„Предложио сам 26. август када ме је први пут изазвао, али није потврдио. Сумњам да ће се десити“, додао је власник „Мете“.

Његова самоувереност добрим делом је утемељена јер Закерберг важи за великог ентузијасту за борилачке спортове, а већ дуже време тренира џијуџицу.

Закербергова порука је одговор на Масков јучерашњи твит на мрежи Икс (некадашњи Твитер) да се спрема за борбу.

„Дижем тегове цео дан, спремам се за борбу. Немам времена за вежбање, па их доносим на посао“, написао је тајкун који је такође власник „Тесле“ и „Спејс Икса“.

Маск је пре тога навео да ће меч бити уживо преношен на платформи Икс и да ће сва зарада отићи добротворним организацијама војних ветерана.

Помало збуњујуће, након ових порука, Маск је рано јутрос написао да датум одржавања меча није познат јер сутра иде на магнетну резонанцу да сними врат и горња леђа: „Можда ћу морати на операцију пре него што можемо да закажемо меч. Знаћу ове недеље.“

Окршај између Зека и Маска први пут је предложен у јуну, када су се два милијардера препуцавала на друштвеним мрежама због плана оснивача „Фејсбука“ да лансира конкурентску мрежу „Твитеру“.

Октагон арена у Лас Вегасу предложена је као место за дуел.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво